Хоспис „Свети Симеон“

Резиденция Свети Симеон

Дом за възрастни хора „Свети Симеон“ се намира в град Сливница, на разстояние само 20 минути с автомобил от София. Домът е в непосредствена близост до многопрофилна болница, с прекрасен парк, красива природа на тихо и спокойно място.

Не случайно Нашето име е „Свети Симеон“. Той е светец, покровител на възрастните хора. Ние ще се грижим за Вашите родители, като за Наши. Това са най-ценните хора за всеки един човек и заслужават да живеят старините си спокойно и щастливо и да се чувстват пълни с живот. При нас това го гарантираме лично.

Нашите
стаи
са
0
Двойни стаи
0
Единични стаи
0
Тройни стаи
0
ВИП стаи

Още за нас

Хоспис „Свети Симеон“ има 60 двойни стаи, 10 единични стаи, 4 тройни стаи, 10 ВИП стаи. Разполагаме с квалифициран персонал с богат опит, който полага непрекъснати грижи за здравето на нашите пациенти. Разполагаме и с рехабилитационен център, лекарски кабинет, кабинет за физиотерапия. На територията на хоспис „Свети Симеон“ се простира голям парк за разходки и отдих на чист въздух. Имаме собствен ресторант, в който се приготвя храната с много любов за нашите резиденти(гости). В резиденция „Свети Симеон“ има стая за почивка и библиотека, където нашите гости могат да общуват по между си. Разполагаме и с 24 часово видеонаблюдение за сигурността на Вашите близки. За да бъдат в изряден външен вид и да се чувстват в собствената си кожа, от хоспис „Свети Симеон“ им осигуряваме безплатни фризьорски услуги.

Дом за възрастни хора „Свети Симеон“ се помещава в новопостроена двуетажна сграда, отговаряща на всички европейски изисквания. Разполага с асансьор и прекрасна гледка. Парка е с площ от 5 дка, включва озеленени площи, фонтани, пейки, алеи за разходки, параклис и фитнес на открито.

Основен пакет дейности в Резиденция Свети Симеон

Резиденция Свети Симеон

24/7 медицинско обслужване и наблюдение, сестрински грижи и санитарна помощ

24/7 видеонаблюдение

звънчева система за повикване на персонала от пациента

лекарска и административна визитация

консултация със специалисти при нужда (невролог, кардиолог и психиатър)

рехабилитация, кинезитерапия и физиотерапия

четиристепенно меню за деня с възможност за диетично хранене при нужда

пълно хигиенно обслужване и пране на постелъчно, лично бельо и дрехи

Хоспис „Свети Симеон“ разполага с медицински легла  и антидекубитални дюшеци.