Услуги

Гарантираме пълноценна среда за живот, в която близките Ви получават персонално наблюдение, грижа, достъп до опитен екип от медицински лица и разнообразие от развлекателни дейности за тяхно максимално удобство.

Квалифициран медицински екип

Квалифициран екип с богат професионален опит полага непрекъснати грижи за здравето на настанените възрастни хора в Резиденция „Свети Симеон”

Рехабилитационен център

Рехабилитационният център е оборудван със съвременно и ново медицинско оборудване за лечебна физкултура.

Разхoдки и релакс

Резиденция „Свети Симеон“ разполага с голям парк за разходки и отдих на чист въздух. Градинската територия е с площ 5 дка, включва естествени озеленени площи, фонтан, алеи за разходки, параклис и фитнес на открито.

Кабинет за физиотерапия

Разполагаме с модерно оборудван кабинет за физиотерапия

Ресторант

Резиденция „Свети Симеон“ разполага с просторен, елегантен и стилен ресторант, в който се хранят нашите гости. Предлагаме качествени, здравословни и питателни храни, в зависимост от здравословното състояние и личния избор.

Кът за отдих

Резиденция „Свети Симеон“ разполага с кът за отдих и библиотека, където нашите гости посредством различни занимания и настолни игри общуват помежду си и със специалисти от нашия екип, където могат да провеждат срещи

Видео наблюдение

За да осигурим сигурна среда за нашите гости, в Резиденция „Свети Симеон“ има разположени камери и алармени системи в общите части на дома.

Козметични услуги

При заявено желание, от страна на нашите гости, осигуряваме съдействие за ползване на услугите на фризьор